Еднофазен трансформатор TSL

Предназначението на еднофазните трансформатори от серията TSL е в широк диапазон: в промишлени инсталации и захранвания, в сигнално охранителни устройства и системи за пожароизвистяване, в медицината и много други сфери. Могат да се използват като понижаващи, понижаващи, разделителни и трансформатори за оперативни вериги.

Трифазен трансформатор T3PL

Трифазните трансформатори от серията T3PL намират приложение в промишлени инсталации, захранвания и устройства, както и за собствени нужди. Могат да се използват като понижаващи, повишаващи и разделителни.

Трансформатор серия T3PA

Автотрансформаторите са идеално решение за системи и устройства с минимални корекции в напрежението, които нямат нужда от галванично разделяне между намотките. Серията T3PA намират приложение в промишлени инсталации, захранвания и устройства.

Трансформатори

Ние сме лидер в производството на трансформатори, осигуряващи електрическа мощност и надеждност на световно ниво. Със съчетание от високотехнологични производствени процеси и опитен екип от специалисти, ние доставяме трансформатори, които са известни с качеството си и способността си да отговарят на нуждите на клиентите.

Дросели

Ние сме специализирани в създаването на ефективни и надеждни решения за контрол на електрическата енергия. Със съчетание от висококачествени материали, напреднали технологии и опитен екип, ние проектираме и произвеждаме дросели, които отговарят на изискванията на нашите клиенти.

Компоненти

Ние сме специализирана компания, фокусирана върху производството на висококачествени компоненти за трансформатори. Нашата мисия е да доставим нашите клиенти компоненти, които отговарят на най-високите стандарти за прецизност, качество и надеждност.