Ние сме млада бързоразвиваща се компания в производството на трансформатори с малка и средна мощност. Екипът ни от инженери и специалисти с дългогодишен опит, знания и умения в сферата на електротехниката и електрониката ни дава възможност да отговорим на всякакви предисвикателста на пазара и желанието на нашите клиенти.

Тороидални трансформатори

Тороидалните трансформатори, благодарение на формата си, са изключително ефективни за размерите и теглото си, както и не причиняват смущения на околните компоненти. Серията TST се използват в сферите на електрониката, електротехниката, медицинската техника, комуникационната техника, както и много други.

Еднофазен трансформатор TSL

Предназначението на еднофазните трансформатори от серията TSL е в широк диапазон: в промишлени инсталации и захранвания, в сигнално охранителни устройства и системи за пожароизвистяване, в медицината и много други сфери. Могат да се използват като понижаващи, понижаващи, разделителни и трансформатори за оперативни вериги.

Автотрансформатори серия TSA

Автотрансформаторите са идеално решение за системи и устройства с минимални корекции в напрежението, които нямат нужда от галванично разделяне между намотките. Серията TSA са подходящи за регулиране на климатични, вентилационни и отоплителни инсталации.

Трифазен трансформатор T3PL

Трифазните трансформатори от серията T3PL намират приложение в промишлени инсталации, захранвания и устройства, както и за собствени нужди. Могат да се използват като понижаващи, повишаващи и разделителни.

Трансформатор серия T3PA

Автотрансформаторите са идеално решение за системи и устройства с минимални корекции в напрежението, които нямат нужда от галванично разделяне между намотките. Серията T3PA намират приложение в промишлени инсталации, захранвания и устройства.

Трансформатори

Ние сме лидер в производството на трансформатори, осигуряващи електрическа мощност и надеждност на световно ниво. Със съчетание от високотехнологични производствени процеси и опитен екип от специалисти, ние доставяме трансформатори, които са известни с качеството си и способността си да отговарят на нуждите на клиентите.