Трансформатор серия T3PA

Автотрансформаторите са идеално решение за системи и устройства с минимални корекции в напрежението, които нямат нужда от галванично разделяне между намотките. Серията T3PA намират приложение в промишлени инсталации, захранвания и устройства.

Трансформатори

Ние сме лидер в производството на трансформатори, осигуряващи електрическа мощност и надеждност на световно ниво. Със съчетание от високотехнологични производствени процеси и опитен екип от специалисти, ние доставяме трансформатори, които са известни с качеството си и способността си да отговарят на нуждите на клиентите.

Бобини

Произвеждаме бубини, които играят ключова роля в различни приложения, от електроника и електротехника до автомобилната промишленост. Постоянно се стремим към нововъведени техологии и иновации, като предлагаме широка гама от бубини, които се отличават с прецизност, надеждност и високо качество.

Компоненти

Ние сме специализирана компания, фокусирана върху производството на висококачествени компоненти за трансформатори. Нашата мисия е да доставим нашите клиенти компоненти, които отговарят на най-високите стандарти за прецизност, качество и надеждност.